life as we know it

Hejhej!

Nananana, ååh vad jag e glad just nu, sitter ovh tittar på vampire diaries säsong 4 på swefilmer, så glad att det kom ut till sist någonstans. Har fler andledningar, studiedag imorgon, fett bra, ska först vakna äta frukost, dra och spela lite , sen hem till josse och vad med alice, issa , josse & lollo. Vi ska se på film chilla snacka och bara mysa, vi 4 bästavänner föralltid :)
Josse o alice har också en blogg ska lägga till dem i länkar så ni kan kolla in dem lite grann :)
Idag hade jag redovisning om Jasmine Villegas och hennes låt, he didn't mean it.. asså lyssna på den?
Varför just hon ? Jag blir sjukt arg, för en sån fin tjej som henne, det är hon verkligen inte värd. Men med låten hon sjunger visar hon allt, hur hon känner,  om han.
Ser ni, asså usch?
Man mår bara dåligt av att vet vad han gjort mot henne, hon fick leva med det skitet i ett år :(
Men en dag så kom de en man, han killen som gjorde allt slog henne och så, han skulle kasta ett bord mot Jasmine och missade. Så det träffade fönstret och utanför stod då den där mannen. Han såg allt och ringde polisen de grep han som slog henne. Sen den mannen som ringde har Jasmine aldrig någonsin sett igen, ingen har hittat han, han är helt borta ?
Jag tror på mirakel och detta är en sån situation, det var dags för henne att leva sitt liv. När jag hörde detta ville jag bara skrika och gråta, jag blev såsåsåsåsåssåså glaaad!
 
 
Puss

Kommentarer



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus