tack för att ni finns

Josefine
Nu pratar jag med en av världens bästaste vän i helaste världen. Hon heter Josefin, även om hon går igenom en massa motgångar, och att livet sviker. Skulle hon aldrig svika mig, oss. Hon vet precis vad som ska sägas, hon vet allt i princip, hon har humor. Jag lovar! :3 Ehm, hon är en av världens sötaste personerna i världen, hon har snygg stil, cool attityd, bra att handskas med vänner! Det är därför jag älskar henne, så mycket som jag gör!
Litar på dig, min lilla champinion :D
 
Issa
Söt person, otroligt snygga kläder, världens attityd, och samtidigt en väldigt känslosam liten varelse. Jag älskar henne för allt. Hon skulle aldrig svika mig, När livet sviker är det bra att vara två, du är min ena halva.  Goda vänner är som stjärnor.... Du ser dem inte alltid, men du vet att de alltid finns där.... du är min stjärna, jag kan alltid lite på dig oavsett min lilla baconpudding! 
Det är därför jag älska r just dig ! <3
Lollo
Var ska jag börja?
Känt varandra hela livet, du är min blonda halva, jag e brunett du blond? :)
Lite coolt där va, x) ?
Men iallfall älskar dig så sjukt mycket att det gör ont innerst inne i mitt hjärta, du betyder mycket för mig livet u. Jag kan alltid lita på dig, när livet sviker, när jag är deprimerad, kan du , vet du , hur man ska trösta mig, för att du är och kommer alltid vara min älskade mitt liv är besvarat!
Du är min lilla gurkis!



Kommentarer



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus